Satel Norge AS

Ledende importør av radiomodem

SATEL NORGE AS holder til i Moss og er eneimportør av Satel radiodata modem. Vi importerer også antenner fra den finske produsenten CompleTech® og aktuelt tilbehør til begge disse produktene.

SATEL OY er en av de største og mest anerkjente produsentene av radiodata modemi Europa. Med en meget høy kvalitetssikring på sine produkter. Satel produktene har vært representert i Norge siden 1989, og har siden vært markedsleder på området.

SATEL NORGE AS har spesialisert seg innen profesjonelle trådløse og industrielle produkter. Vår målsetting er å levere høykvalitet trådløse datakommunikasjonsløsninger.

Våre løsninger og produkter er i dag i drift innen alle typer av applikasjoner som f.eks. GPS systemer både på land og offshore, VA-sektor, kraftforsyning, lufthavner inn og utland, militært, tunneler, seismiske målinger, vindmøllekraft, marin og generell industriapplikasjoner.

SATEL NORGE AS tilbyr og utfører konsulentoppdrag innen radiofeltmålinger, og radionettverk design Vi leverer alt innen antenner og dens tilbehør til tale og datakommunikasjon