1. Innledning Satel Norge AS (heretter «vi», «oss», eller «vår») er forpliktet til å beskytte personvernet til våre brukere («du», «din»). Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, og deler personopplysninger som vi mottar når du bruker våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til innsamling, bruk og deling av dine personopplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen.
  2. Personopplysninger som samles inn Vi samler inn personopplysninger som du frivillig gir oss når du bruker våre tjenester, inkludert, men ikke begrenset til, navn, e-postadresse, og telefonnummer. Vi samler også inn informasjon automatisk gjennom bruk av Google Analytics, som inkluderer, men er ikke begrenset til, din IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, besøkstid, og sider besøkt.
  3. Bruk av personopplysninger Personopplysningene vi samler inn brukes for følgende formål: For å forbedre og tilpasse våre tjenester og nettside. For å kommunisere med deg, inkludert å svare på dine forespørsler. For analytiske formål, for å forstå hvordan våre tjenester brukes, med hjelp av Google Analytics
  4. Deling av personopplysninger Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter, unntatt som nødvendig for å levere våre tjenester eller som kreves ved lov. Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre tjenester, og Google kan bruke innsamlede data til å kontekstualisere og personalisere annonser i sitt eget annonseringsnettverk.
  5. Dine rettigheter Du har rett til å be om tilgang til, retting, eller sletting av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere mot, eller begrense behandling av dine personopplysninger, samt retten til dataportabilitet. For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss på produktinfo@satel.no.
  6. Kontaktinformasjon For spørsmål eller bekymringer angående vår behandling av personopplysninger, vennligst kontakt oss på: Satel Norge AS Høydaveien 17, N-1523 Moss, NORWAY Org. nr: 984 737 238 Telefon: +47 69 27 70 40 E-Post: produktinfo@satel.no
  7. Endringer i personvernerklæringen Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Den oppdaterte versjonen vil bli publisert på vår nettside, så vennligst sjekk regelmessig for å holde deg informert om eventuelle endringer.

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 11. april 2024.